KIBRIS’TA OCAKBAŞI LEZZETİ

18 Şubat 2020
KIBRIS’TA OCAKBAŞI LEZZETİ

Uzakdoğu’dan Akdeniz’e, Türk Mutfağı’ndan Kıbrıs’ın yerel lezzetlerine kadar uzanan birbirinden farklı restorantlarıyla gastronomi tutkunlarının markajına giren Elexus Hotel’de bulunan Meyan Restoran, eşsiz ocakbaşı tatlarını usta şeflerin mükemmel sunumlarıyla buluşturuyor. Otelin Chef De Cuisine’i Serdar Yuluğ tarafından hazırlanan özel menüler misafirlere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Kendine özgü tatları sayesinde misafirleri adeta bir lezzet yolculuğuna çıkartan Meyan Restoran, kebap kültürünü farklı bir şekilde yorumluyor. Misafirler tarafından büyük ilgi gören tatlar arasında; humustan atoma, haydariden narlı közbibere kadar oldukça zengin seçenekte sıcak ve soğuk meze çeşitleri yer alıyor. İlgi çekici sunumuyla da beklentilerin üzerine çıkıyor.

Türk Mutfağı’nın en sevilen lezzetlerinden kebap ve ızgara çeşitleri yanında favori spesiyalleri sunan restoranın menüsünde, kara sac içerisinde domates, biber ve soğanla pişirilmiş kuzu tava ve pirzola, klasik tereyağlı buğday ezmesi üzerinde kuzu çöp şişli keşkek, Ali Nazik kebabı da bulunuyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: +90 392 444 0 650

Aktüel İntermedya / GEZİ

Bir önceki yazımız olan Conrad İstanbul Bosphorus Meraklılarını Lüksün Yeni Halini Deneyimlemeye Davet Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN