E-ticaret Yazılım Şirketlerinden biri olan Ticimax Mağdurları Sosyal Medya Platformlarında ve Şikayetim var Bloklarında uğradıkları maddi zararın boyutunu anlatmak için kamuoyu oluşturmaya çalışıyor.
Şikayetvar.com Platformu Kullanıcılarından Erkam isimli Ticimax Kullanıcısı Şikayeti :
Ticimax beni 2 senedir trafik harcaması yaptınız diye 2 senede toplam 4 defa fatura ödettiler en son bu konuyla alakalı bir bilir kişi buldum ve incelediğinde bu tutarın haksız alındığını böyle bir harcama olmayacağını söyledi ben bunu firmaya söylememe rağmen bizlik bir sorun yok bu şekilde dediler.
Bende mahkemeye verdim bilir kişi atandı ve tespitinde bu durumda şüpheler uyandırdığını böyle bir harcama yapılamayacağını aktırdı. Ayrıca kendilerinin yönlendirdiği m***s*** firması da incelediğinde abi sen Hepsiburada ® veya Trendyol ® olman lazım bu harcamalarını yapman için dedi ve yine Ticimax ile görüşmesine rağmen çözüm gelmedi. Şu an mahkeme süreci devam ediyor avukatım bu durumun takipçisi.
Ticimax Mağdurlarının şikayetlerini inceleyebilirsiniz. – https://www.sikayetvar.com/ticimax
Kaynak : https://www.sikayetvar.com/ticimax/ticimax-haksiz-aldigi-tutar-karsiligi-dava-ettim